AFİYET OLSUN...
1 ADET İRİ KABAK
1 KÜÇÜK HAVUÇ
100 GR. TULUM PEYNİRİ
3 KAHVE FİNCANI TEPELEME UN
1/2 PAKET KABARTMA TOZU
5-6 ADEY YEŞİL SOĞAN
KIYILMIŞ MAYDONOZ VE DEREOTU
3 YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
10-15 ADET İRİ KIYILMIŞ CEVİZ
TUZ,KARABİBER
ÇÖREOTU
Çukur bir kaba kabağı iyice yıkayıp soymadan iri rende ile rendeleyin.Üzerine rendelediğiniz havuç,kıyılmış yeşil soğan,maydonoz ve dereotunuda ilave edip karıştırın.
100 gr.tulum peyniri,1 çaybardağı zeytinyağı,3 yumurta ,tuz, karabiber ilave ederek tekrar karıştırın.
En son elenmiş 3 kahve fincanı un ve kabartma tozu koyup,iri kırılmış cevizleride karıştırıp,karışımı yağlanmış muffin kalıplarına doldurup üzerini çöreotu ile süsleyin.
170 derece fırında 20 -25 dakika üstü kızarana kadar pişirin
Here is the English version for my foreign friends.!
ENGLISH: 1 large squash 1 small carrot 100 grams tulum cheese--the closest alternative would be French Chevre
1 1/4 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking powder 5-6 green shallots A bunch of chopped parsley and dills 3 eggs 1/2 cup olive oil 10-15 roughly chopped walnuts Salt,pepper Black cumin seed In a deep bowl grate the squash without peeling , add the grated carrot, chopped shallots and dills. Mix with the crumbled cheese, olive oil ,eggs salt and pepper. Sieve the flour and baking powder and add into the mixture., finally add the chopped walnuts. Sprinkle with black cumin seeds.Heat the oven to 170 degrees C. Place the mixture into greased muffin cups and bake 20-25 min. until the crust turns golden. BON APETİTE....
hi Oya, I like the look of these! An idea: why dont you put a translation button on the side of yr blog so everybody can enjoy?
YanıtlaSillove Claudia
If you tell me how,I'll do it dear.
YanıtlaSilmission accomplished....
YanıtlaSilÇok yaratıcı...Başka malzemeler ekleyip çıkararak
YanıtlaSilyepyeni şeyler yaratmaya çok müsasit..
Sevgiler.