Bu Blogda Ara

17 Aralık 2010 Cuma

SICAK ŞARAP

1LT. KIRMIZI SARAP
1/2 LT. BEYAZ ŞARAP
1 ADET PORTAKAL
1 SU BARDAĞI VİŞNE SUYU
4 ÇORBA KAŞIĞI KARANFİL
3 ADET KABUK TARÇIN
1 ÇAY BARDAĞI SARI ÜZÜM
15 ADET KESME ŞEKER



PYREX TENCEREYE ŞARAPLAR KONUR,VİŞNE SUYU İLAVE EDİLİR.KABUK TARÇIN VE SARI ÜZÜMLER İLAVE EDİLİR.
KARANFİLLER PORTAKALA BATIRILARAK KİRPİ ŞEKLİ VERİLİR,KARIŞIMA İLAVE EDİLİR.
ALTI ÇOK KISIK ATEŞTE KAYNAMAYA BIRAKILIR.
AZALDIKÇA KIRMIZI ŞARAP İLAVE EDİLEBİLİR.


YILBAŞI  YAKLAŞIRKEN EVİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMAYAN BU TARİFİ DE KEYİFLİ GÜNLERDE DENEMENİZ DİLEĞİ İLE....

2 yorum:

  1. oya hnm gerçekten çok teşekkürler tarifiniz için denedik çokta güzel oldu yılbaşı harika geçti saolun :))

    YanıtlaSil
  2. sevgili oya bu tarifi herkese öneririm harika bir aroma ve içimi muhteşem.Teşekkürler:))

    YanıtlaSil